Glas Javnosti

VENČANJA NEĆE BITI! Zorica demantovala da se udaje za Zorana Marjanovića: "Simpatično ste me NASMEJALI"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Imam 36 godina i dvoje dece koja su mi prioritet. Ćerka mi je skoro za udaju -  rekla je Zorica.

U medijima su izašli navodi kako je na pomolu venčanje Zorana Marjanovića i Zorice Mitrović, koja je sve demantovala.

- Hajde, molim vas. To nije istina. Simpatično ste me nasmejali. Imam 36 godina i dvoje dece koja su mi prioritet. Ćerka mi je skoro za udaju -  rekla je na početku Zorica.

- Zamolila bih predstavnike sedme sile da ne plasiraju neistine koje uznemiravaju moje najmilije, brata i roditelje jer su mi oni svetinja - dodala je Mitrovićeva.za "Informer".

Zorica se oglasila posle navoda da jedva čeka venčanje sa Zoranom Marjanovićem, sa kojim se pročulo da je u vezi 2017. godine.

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - ispričala je ona, preneo je "Kurir".

Podsetimo, Zoranu Marjanoviću, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović nedavno je ukinut pritvor i prvostepena presuda.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR