Glas Javnosti

TOŠIĆ BLOKIRAO SVE KARLEUŠINE POZIVE: Problemi u raju, Duškova LJUBAVNICA joj poručila 'Za tebe sam MERLIN MONRO!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša pravi pakao Tošiću zbog ljubavnice Ane Jovanović koja se baškari u Turskoj o njegovom trošku, gde on igra za Kasimpaša.

Naime, supruga Duška Tošića je poludela kada je saznala da kreatorka kupaćih kostima, Ana Jovanović, sa dve drugarice uživa u hotelu u kojem se ona svojevremeno odsedala dok je Tošić igrao za Bešiktaš - prenosi Kurir.

Foto: Instagram/ Printscreen

Karleušu je još više razljutilo to što su Jovanovićeva i njene drugarice koje je povela o fudbalerovom trošku delile fotografije sa putovanja na svom Instagramu. Sporna je izgleda bila fotografija betonske kapije hotela na kojoj je Ana stavila srca, nakon čega je Tošić isti prizor fotografisao pre nekoliko dana i to postavio na svoj profil.

Ovo je bila kap koja je prelila čašu! Ovo su više nego očigledni znaci da bivša žena pevača Peđe Jovanovića Blizanca i Duško Tošić ne mare za to što njegova žena pravi skandal zbog natpisa u novinama i na sva usta demantuje da on poznaje Anu Jovanović.

Foto: Instagram/ Printscreen

Kako saznajemo, Duško nije priznao svojoj ženi da je vara sa Jovanovićevom, a pošto ni ona ne prestaje da se svađa s njim, Tošić joj je u jednom navratu prekinuo vezu i onemogućio joj da ponovo stupi u kontakt s njim. Nakon što je primio poziv od Karleuše nastao je pravi haos, supružnici su se žestoko posvađali, da bi zatim usledilo blokiranje njenih poziva, ali i poruka na društvenoj mreži Instagram.

Sudeći po objavama na Instagramu, jasno je da postoji netrepeljivost između Karleuše i Ane. Duškova žena i dalje tvrdi da on ne poznaje Jovanovićevu, pa joj je na jednoj objavi precrtala lice. Ubrzo je usledila i Anina povratna reakcija. Na njenom Instagramu je osvanuo video koji je postao hit na društveni mrežama - u pitanju je snimak kako Riska iz serije „Srećni ljudi“ govori sa Jovanom Jeremić. u kome joj je poručila da je za nju Merlin Monro.

Foto: Instagram/ Printscreen

Duško Tošić i Ana Jovanović se ovim povodom nisu oglašavali za medije. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR