Glas Javnosti

ŠAVIJA PONOVO TRPI NASILJE: Obijena bravan razvaljen stan, modrice (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Strahuje za svoju bezbednost

Nataša Šavija objavila je danas da se pre desetak dana ponovo našla na meti nasilnika, koji su joj prvo obili stan, polomili telefon, a onda i nju pretukli.

Nakon višemesečnog sudskog postupka koji vodi protiv Stefana Karića, takođe zbog nasilja, starleta i dalje prolazi kroz agoniju. Ona je danas snimila svoj dom, tačnije bravu od ulaznih vrata koja je obijena, pa pošto ne može da se zaključa, postavila je police i tako se "blindirala".

Radi bezbednosti, sada dodatno zaključava i spavaću sobu, gde provodi najviše vremena kako bi se oporavila od nanetih povreda.

Kako je i sama potvrdila, materijalna šteta je velika jer pored polomljenih stvari po stanu, starleti je polomljen i mobilni telefon.


Foto: instagram

Foto: instagram

Foto: instagram

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce!

Šavija je rekla da se sve dogodilo u trenutku kada je pokušala da zaštiti drugaricu, kao i da će u narednim danima prikupiti dokaze.


- Dokazi su mi u telefonu i ne želim ništa da pričam bez toga, a sve ću otkriti kada dođem do njih - rekla je starleta.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR