Glas Javnosti

Predojević ostaje BEZ JUTARNJEG PROGRAMA zbog Jovane Jeremić?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić se oglasila za medije, te otkrila da ona nikoga ne menja, već samo osvaja teritoriju.

Međutim, kako se nedavno Srđan Predojević vratio u jutarnji na Pinku i počeo da vodi ovu emisiju samo petkom, postavilo se pitanje da li ovo sada znači da će Jovana njega zameniti ili će, pak, možda udruženim snagama raditi.

Tim povodom se za medije oglasila Jeremićeva, koja je istakla da su nju rezultati doveli do mesta gde je, te da ona nikad nikog ne menja.

- Ne menjam ja nikad nikog, ja jednostavno osvajam svoju teritoriju i uvek vodim sama. Već neko vreme su postojali pregovori da vodim jutarnji i petkom, jer je moj jutarnji program najgledaniji već pet godina - rekla je Jovana, pa dodala:

 Mene su na to mesto doveli rezultati, ovim sam pokazala da sam najjača. Isto kao što Sarapa radi četiri dana, tako ću ja raditi tri, jer smo mi i naši rezultati to dokazali. A i ovima koji se diče time da su mnogo veliki novinari sam samo pokazala da ne mogu ni vodu u studio da mi donesu kad ja vodim program. Tron pripada samo najjačima - zaključila je Jovana.

Podsetimo, kako se pisalo, Jovana je za vođenje jutarnjeg programa i petkom dobila povišicu od čelnika Pinka Željka Mitrovića, a navodno i automobil od 30.000 evra.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR