Glas Javnosti

Otkriveno kako je Milica Todorović upoznala sadašnjeg dečka: Isplivali detalji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Otkriveno više detalja o njihovoj vezi

Pevačica Milica Todorović već neko vreme uživa u ljubavi sa Lazarom Granićem, koji je inače tatu majstor za obrve. 

- Milica i Lazar su u vezi oko dva meseca. U njihovom odnosu sve puca od strasti, a upoznali su se kada je ona otišla kod njega na trajnu šminku obrva. Ljubav je planula na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Veoma su posvećeni jedno drugom i svojoj vezi, deluje kao da bi to moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Lazar živi u Dubaiju, pa to eventualno može da predstavlja problem, ali nije isključeno ni da će se ona preseliti kod njega, pa na nastupe putovati iz Emirata - rekao je izvor blizak pevačici.


Lazar Granić je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje.

Da redovno trenira, može se primetiti po njegovim isklesanim mišićima, a rado je viden gost na pojedinim gradskim dešavanjima i u društvu poznatih ličnosti.

Inače,Lazar se ranije pojavljivao u medijima kao potencijalni učesnik druge sezone "Zadruge".  Tada je pričao da mu se dopada Luna Đogani, te da mu ne bi smetalo da bude intiman sa njim pred kamerama.

Luna nije jedina poznata devojka koja je Graniću zapala za oko, pa tako njegov Instagram profil krase fotografije sa atraktivnim pevačicama poput Emine Jahović, Dejane Živković, Sandre Afrike...



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR