Glas Javnosti

MAKEDONSKI PEVAČ SE DRUGI PUT OŽENIO, njegova bivša se NAKON RAZVODA BORILA SA DEPRESIJOM: "Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pomoglo joj vežbanje u borbi sa depresijom.

Pop pevač Daniel Kajmakoski, rodom iz Makedonije, karijeru je gradio u Beogradu, a u jednom trenutku iznenada se povukao iz medija. On je nedavno, nakon razvoda, ponovo stao na "ludi kamen".

Danijel se podsetimo, pre tri godine razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske koja se nakon njihovog razvoda borila sa depresijom, a o tome je javno govorila.


- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je tada manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

- Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vežbam. Svakog dana sam odradila u teretanu - kazala je tada Dimitrijevska.

Podsetimo, Daniel je na mrežama objavio fotografiju sa opštinskog venčanja i tom prilikom se obratio izabranici.

"Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom".



Glas javnosti/S05S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR