Glas Javnosti

KATARINA GRUJIĆ PUKLA PAPRENE PARE! JEDAN STIH PESME KOŠTA KAO BUBREG: "Ne kajem se!"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Katarina Grujić priznala je da je jedan stih za svoj hit platila kao celu pesmu.

Katarinu Grujić javnost je upoznala tokom učešća u emisiji "Zvezde Granda", nakon čega je napravila uspešnu karijeru i postala jedna od naših najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Snimila je veliki broj hitova među kojima je i numera "Paranočan" za čiji stih je izdvojila navodno 7.000 evra koliko u većini slučajeva koštaju cele pesme.


Ona o ovome do sada nije pričala, a izvor je za domaće medije otkrio da je shvatila da joj treba poslednji deo kada je demo verziju pustila najbližima. Tada su joj svi rekli da pesmi nešto nedostaje, pa je ona pozvala autore i prenela utiske njenih prijatelja i porodice. Oni su joj rekli da će joj dodati još jedan deo, ali da to košta kao cela pesma.


Grujićeva se razmišljala, ali kada je opet pesmu sa tim dodatnim stihom pustila ljudima koji su je već čuli, rekli su joj da je to to, i ona je odlučila da autorima dodatno plati traženu sumu. Da je ovaj potez urodio plodom, govori i činjenica da je to jedna od pesama koja je Kaćin najveći hit.


"Tačno je. Ne bih sad govorila o ciframa, ali da istina je da sam taj deo u pesmi platila kao celu pesmu, ali ne kajem se ni sekundu. Ta pesma je zajedno sa pesmom Lutka moja lična karta i nešto po čemu me svi prepoznaju. Ovo samo govori da za dobre stvari treba izdvojiti i dobru cifru", rekla je Katarina.


Katarina uživa u braku s fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim ima ćerku Katju, a nedavno je objavila i novu pesmu kojom je najavila novi album, koji će izaći ove godine.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR