Glas Javnosti

Dragana Mirković će da se pomiri sa Tonijem? Avgust im je od presudnog značaja!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bijelić odnedavno već i radi na tome

Pevačica Dragana Mirković mnoge je zatekla saopštenjem da se ona i biznismen Toni Bijelić razvode posle dve decenije velike ljubavi, te da već izvesno vreme i ne dele krov nad glavom.  

Nedavno, pak, izvor blizak paru ispričao je za javnost kako se on vratio u dvorac u kom ona sada živi samo sa njihovom decom, ćerkom Manuelom i sinom Markom, ne bi li probao da se pomiri s njom. 

I oko njih dvoje, inače, dešavaju se razni ljubavni brodolomi, ali ne slučajno - Pluton je u Ribama na globalnom nivou, te su pred svima nama godine velikih promena, bili poznati ili ne. Ipak, velika je verovatnoća da bar u slučaju Dragane i Tonija ovo nije kraj, uprkos tvrdnjama da pevačica ne bi menjala svoju odluku


- Dragana Mirković i Toni Bijelić su numerološka kombinacija 685. Ovo je sudbinski brak koji se morao desiti. Velika ljubav, strast i emocija. Mada, pored toga, oni imaju i sjajan poslovni aspekt. U prevodu, sjajni poslovni partneri - počela je za 24sedam astrološkinja i numerološkinja Gordana Dragišić, koju smo kontaktirali ne bi li pogledala šta sada čeka pevačicu i njenog još uvek zakonitog supruga na emotivnom planu. 

- Kada se napravi poređenje njih dvoje, ova veza, odnosno brak je u krizi od 2020. godine. Ali, erozija je mogla da krene od aprila 2023. Godina u broju šest u kojoj su njih dvoje od oktobra 23. je donela distancu i zahlađenje - objasnila je potom za naš portal, pa nastavila o tome kako postoji 80 odsto šanse da par ponovo pronađe zajednički jezik. 
- Ovde nije kraj. Oni imaju sjajne aspekte da do avgusta 2024. izglade odnose, 80% očekujem pomirenje. Njih dvoje su potpuno slični tj. isti. Vole porodicu i sve što se vezuje za porodično bogatstvo
Glas javnosti /D03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR