Glas Javnosti

Вулин изједначио протест са ГРАЂАНСКИМ РАТОМ: "За неколико дана нико се неће сећати цене горива, имаћете захтев за оставке у Влади; Користе исте методе као на Мајдану"

Društvo
Autor: Глас јавности / Н1 / од 12.06.2018.

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да су протести због високе цене горива иста акција која је спроведена у Украјини 2013. године "Аутомајдан" и да се за неколико дана нико неће сећати цене горива, већ ће тражити оставку Владе Србије и председника.

"За неколико дана се више нико неће сећати горива, имаћете захтеве за оставку Владе, председника републике, нико се неће сећати зашто је почело", рекао је Вулин за дневни лист Ало.

Он је рекао да полиција у Србији неће правити никакве кордоне, да ће водити рачуна о поштовању закона, "али неће никога ни на који начин да угрожава јер показује максимално стрпљење и прибраност".

Вулин је рекао да ће доћи до "медијске коалиције" која ће ићи на рушење.

Он је казао да ће се као симбол протеста појавити фотографија девојке која возачу камиона даје цвет, попут фотографија у Украјини, Румунији и Словачкој.

"Користе потпуно исте методе. Не можете очекивати да се исто то дешава у Србији, а да последице не буду исте као на Мајдану, где је умало избио грађански рат", рекао је Вулин.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR