Glas Javnosti

'VUKOVAC' I NAJBOLJI STUDENT RADI KOD KINEZA ZA 25.000: Poslodavac iz Beograda pozvao ženu na intervju za posao!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Priča žene koja kao "vukovac" radi u kineskoj prodavnici za 25.000 dinara mesečno i bez dana radnog staža privukla je pažnju jednog beogradskog preduzetnika.

On je uputio je apel ženi iz Leskovca da mu se javi da bi videli da li ispunjava uslove da je pozovu na intervjuu za posao u beogradskoj firmi za korisničku podršku.

Iako ova žena ima prosečnu ocenu 9,2 na osnovnim studijama na Filološkom fakultetu, a na masteru i veću, nije skrivala u razgovoru za leskovačke medije da je i za posao prodavačice u kineskoj prodavnici morala da traži vezu. Iako je diplomirala prva u generaciji, pomenuta žena nije skrivala da se danas oseća tužno i depresivno, gde radi sedam dana u nedelji po osam sati dnevno, a svaki drugi vikend joj je slobodan

Do sada je u struci imala prilike da radi samo jednom par meseci na zameni, a pored toga je radila i jednoj stranoj fabrici u Leskovcu, ali je dobila otkaz prilikom prve krze.

Nakon što je pročitao priču ove žene, redakciji Nova.rs se javio jedan poslodavac iz Beograda koji je zainteresovan da pozove devojku na intervjuu za posao ukoliko ispunjava uslove za radno mesto koje mu je potrebno.

 

Dobrivoje Andrejić je direktor i vlasnik kontakt centra „DobDive“ u Beogradu koji trenutno traži nove kadrove.

„Dirnut ovom pričom želim da pomognem ovoj devojci i vidim da li njeno obrazovanje i znanje engleskog jezika može da bude prihvatljivo za naš tim“, rekao je za Nova.rs Andrejić sa pozivom ženi da mu pošalje CV.

Radno mesto koje je potrebno beogradskoj kompaniji „DobDive“ odnosi se na korisničku podršku za klijente u SAD-u, te je nužno veoma dobro poznavanje engleskog jezika i mogućnost rada od 15 do 23 časova. Vikendom se ne radi, a zbog epidemije koronavirusa postoji mogućnost rada od kuće.

Pored znanja engleskog, osoba mora da zna da koristi internet i da zna da se služi MC paketom.

„Nisu mi bitne ni godine, ni pol, kao ni orijentacija i slično. U timu imam različite profile ljudi, od majki koje imaju porodice pa do studenata“, rekao je Andrejić za pomenuti  portal.

Pomenuta žena iz Leskovca može da se javi i pošalje svoj CV ovoj agenciji „DobDive“ iz Beograda na mejl office@dobdive.rs. Kompanija se nalazi na Novom Beogradu u Aleksinačkih Rudara 28

(Glas javnosti/Nova) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR