Glas Javnosti

Vuk Drašković krši pravila izolacije!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prema saznanjima portala "Direktno" Vuk Drašković uprkos starosnoj granici, svaki dan izlazi iz karantina kako bi prošetao psa, uz pratnju policijskog obezbeđenja.

Dok svi građani sede u svojim stanovima, svaki dan od 17 časova, dok su zatvoreni ceo vikend, dok stariji od 65 godina ne smeju napolje i već više od 20 dana borave u kući, postoje i povlašćeni za koje to ne važi. Interesantno bi bilo pogledati šta se svake noći dešava u Urgentnom centru i zbog čega sve dovoze ljude kojima je neophodna hitna medicinska pomoć. Iz tog spiska zahvata bilo bi jasno da za neke zabrana izlaska i noćnog života ne važi.

 Tabloidi su napravili čitavu kampanju kako je Miroslavu Miškoviću zabranjen odlazak na posao jer je stariji od 70 godina. Pokazivali su na tom primeru koliko je država ista prema svima. I ništa Miroslavu Miškoviću nije pomoglo to što ima bolje odnose sa vlastima koji se jasno vide kroz dil oko Sava Centra i dozvole za gradnju Deltine zgrade preko puta Hajata. Kad je zatrebalo da se javno maltretira Mišković to je odmah urađeno. 

Ali, za razliku od Miškovića, Vuk Drašković nema te probleme. Iako ima 74 godine svaki dan više puta izlazi iz svoje kuće, uzete od Diposa uz posredstvo braće Karić, da bi prošetao psa. Društvo mu pravi policijsko obezbeđenje koje ima jos od 2000. godine.

Nije dovoljno što kuća ima dvorište, nego se ovako koristi mogućnost koju ljudi stariji od 65 godina nemaju. I sve to pred očima komšija koji su svakodnevno svedoci kršenja pravila koja bi trebalo da važe za sve.

SPO je veran partner SNS-a. Neprimetna, ali značajna podrška Vučiću još od 2012. godine. E, da nam je neko sve ovo pričao 9. marta, priznajte da mu nikad poverovali ne bi.

 

Izvor: Direktno

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR