Glas Javnosti

Vučić: Video sam Danila, ali sam bio na udaljenosti"

Društvo
Autor: Глас јавности

Predsednika Vučić. koji se trenutno nalazi u Nišu, je u svom obraćanju rekao da se nada da će vanredno stanje u Srbiji biti ukinuto do kraja aprila, ali navodi i da će i on biti testiran ako lekari budu smatrali da je potrebno.

Prema rečima predsednika, od samog početka Niš je bio na udaru koronavirusa, ali je siguran da će odgovornošću uspeti da ga pobede.

"Došao sam kao predsednik da kažm narodu svih okruga i narodu u Nišu da je država uz njih", kaže predsednik.

Na pitanje da li je obilaženje gradova i odnošenje respiratora kampanja, on poziva političke protivnike da urade isto makar bilo i kampanja.

Navodi i da bi bilo pitanje da li bi Niš preživeo da Klinički centar nije izgrađen i još i dodaje da je "naše da kao država pokušmao da uradimo sve da podignemo ekonomiju, a pre toga sačuvamo živote".

"Nadam se da ćemo biti u poziciji da ukinemo vanredno stanje do kraja meseca i jedva čekam", navodi na kraju predsednik objašnjavajući da to ipak nisu njegove prognoze, već nada.

"Do 20. aprila mislim da se rešava naša sudbina prema virusu i zato je potrebna discpilina", kaže predsednik.

Na pitanje o pisanju medija o zdravstvenom stanju svog sina, predsednik dodaje da kada je imao zdravtsvenih problema nije želeo da obavesti javnost, ali je nakon toga shvatio da je važno obavestiti ljude da je njegov sin od 22 godine zaražen.

"Više ni reč nisam rekao, jedno što se nadam da ću dočekati da dođe na Sajam, posle Sajma će otići kući. Nadam se", kaže predsednik i navodi da će biti testiran ako lekari budu smatrali da je potrebno.

Samo se pustite da sam brinem svoje brige i nemojte da brinete za mene, molim vas, jer znam da nikada niste brinuli", kaže predsednik.

"Video sam sina, volim ga beskrajno i neću da vam se pravdam, ali bio sam na udaljenost", objašnjava on.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR