Glas Javnosti

VREO DAN PRED NAMA: Rast temperatura ali u ovim delovima zemlje mogući pljuskovi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Još jedan sunčan dan u Srbiji. U večernjim satima u Vojvodini se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Za dva, tri stepena biće toplije.

Jutarnja temperatura od 10 do 20 stepeni, najviša dnevna od 29 do 33 stepena. I u glavnom gradu sunčano i toplo sa 33 stepena. Meteorlozi kažu veoma toplo biće do kraja juna i uz veoma malo padavina.

U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 29 do 33 stepeni.

Tokom noći na severu naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na slab do umeren severozapadni. 

U Utorak prolazno naoblačenje koje će ujutru ponegde na severu i zapadu zemlje usloviti kratkotrajnu kišu i pljuskove sa grmljavinom, tokom prepodneva i sredinom dana očekuje se i u ostalim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 21 stepen, a najviša od 28 do 31 stepen. 

U sredu tropski dan, ali promenljivo oblačno i veoma toplo, u brdsko-planinskim predelima sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 20 stepeni, a najviša od 30 do 33 stepena. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR