Glas Javnosti

Vremenska prognoza za 28. februar: Oblačno, ali toplo

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pretposlednjeg dana februara ponovo malo do umereno oblačno, natprosečno toplo i bez padavina.

Duvaće košava, a na jugu Banata očekuju se udari olujne jačine. Temperatura bez bitnije promene, jutarnja od 4 stepena, najviša dnevna ponovo do 20 stepeni. U Beogradu i sunce i oblaci, uz košavu i temperaturu do 20 stepeni.

Natprosečno toplo, u košavskom području i planinskim predelima i vetrovito. Tokom dana malo do umereno oblačno i suvo vreme. Vetar slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima i jak, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 na jugu i istoku Srbije do 12 u južnom Banatu, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

29.02.2024. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno i toplo, na severu uglavnom suvo, u ostalim predelima ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, u planinskim predelima, na jugu Banata i u donjem Podunavlju, povremeno i olujni. Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 15 do 20 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.


01.03.2024. Petak: Umereno do potpuno oblačno i toplo, mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, u planinskim predelima, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša od 14 do 18 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

02.03.2024. Subota: Umereno do potpuno oblačno i toplo, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 14 do 18 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 03.03. do 07.03.2024.)
Zadržava se toplo vreme za ovaj period godine, a u košavskom području i planinskim predelima i dalje vetrovito uz umeren i jak, povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. U nedelju i ponedeljak suvo sa dužim sunčanim periodima, a od utorka pretežno oblačno i malo svežije vreme mestimično sa kišom.


Glas javnosti/R05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR