Glas Javnosti

Vozači, OPREZNO: Na ovim deonicama su radovi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prema informacijama Puteva Srbije danas se u periodu od 8.00 do 15.00 časova izvode radovi na popravci čelične ograde u srednjem pojasu na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Beška-Kovilj u smeru Beograd-Novi Sad.

Radovi se izvode u preticajnoj saobraćajnoj traci u dužini od 50 metara, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom. Radovi su obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.


Na auto-putu E-75, na delu puta Sava Centar - Mostar, na mostu Gazela,
 u smeru ka Nišu, izbode se radovi na demontaži elemenata novogodišnje dekoracije, od 10 do 12 časova.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci. Na deonici Surdulica - Vlasina Okruglica, kod mesta Valjavica, na snazi će biti obustava saobraćaja od 11 do 13 časova zbog radova na odstranjivanju nestabilne stenske mase.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beloljin-Rudare planirani su radovi na pojačanom održavanju do 15. februara. Saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Na deonici Negotin (Radujevac) - državna granica SRB/BUG (Mokranje) najavljeni su radovi na pojačanom održavanju do 02. februara uz naizmenično propuštanje vozila

Takođe, na deonici Merošina – Prokuplje planirani su radovi na uređenju bankina i trotoara do 15. februara. Radovi se izvode pod saobraćajem uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Šid teretna vozila jutros na izlazu čekaju četiri sata.

Na graničnom prelazu Horogš teretnjaci se na izlazu zadržavaju tri sata, na Batrovcima dva sata.

Kako je navedeno u saopštenju, na prelazu Kelebija teretna vozila čekaju oko sat vremena, dok je na graničnom prelazu Mali Zvornik trenutno obustavljen saobraćaj za teretnjake. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR