Glas Javnosti

VOZAČI OPREZ: Na domaćim putevima lažne šlep službe 'dovode vas u zabludu', a evo i kako vas varaju

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na putevim au Srbiji lažne šlep službe varaju vozače i naplaćivanjem visokih naknada za najčešće namerno izazvan kvar, ostvaruju veliku finansijsku dobit, saopšteno je danas iz AMSS.

Već na početku letnje sezone i pojačanog intenziteta tranzitnog saobraćaja kroz Srbiju, Auto-moto savez Srbije (AMSS) i nemački klub ADAC upozorili su svoje članove da na putevima u Srbiji lažne šlep službe dovode u zabludu vozače i naplaćivanjem visokih naknada za najčešće namerno izazvan kvar, ostvaruju veliku finansijsku dobit.

"Takve šlep službe ne samo da narušavaju ugled AMSS-a usled neadekvatno pružene pomoći na putu i naplate usluga po visokim cenama, a koje članovi nisu dužni da plate, već stvaraju lošu sliku na putevima cele Srbije. Napominjemo da je Auto-moto savez Srbije jedini ovlašćeni partner ADAC-a u Srbiji, čiji operateri su dostupni svim članovima 24/7, 365 dana u godini", kaže se u saopštenju.

 

Ističe se da bilo da je u pitanju kvar, saobraćajna nezgoda ili traženje informacija, svi članovi ADAC-a mogu dobiti pomoć na putu i potrebne informacije pozivom na broj telefona +49 89 222 222 matičnog kluba u Minhenu ili pozivom broja telefona +381 11 333 1200 Operativnog centra AMŠ.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR