Glas Javnosti

VMA OTVOREN I ZA CIVILE: Evo kako se zakazuju pregledi građanstva, kada se rade i od čega zavisi CENA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pored izbora željenog pregleda, građani dobijaju i informaciju ukoliko žele da ih pregleda određeni lekar pa i u skladu sa tim mogu izabrati datum za pregled

Vojnomedicinska akademija (VMA) ponovo je uvela dopunski rad ove vojnozdravstvene ustanove namenjen zainteresovanim građanima koji žele preglede i usluge lekara VMA po komercijalnim uslovima.

Pregledi, koji se od ponedeljka do četvrtka od 15.30 do 19 časova obavljaju u preko 20 specijalističkih i supspecijalističkih kabineta Poliklinike VMA, mogu se zakazati svakog radnog dana putem Službe za zakazivanje pregleda VMA.

Pored izbora željenog pregleda, građani dobijaju i informaciju ukoliko žele da ih pregleda određeni lekar pa i u skladu sa tim mogu izabrati datum za pregled.

Zakazivanje pregleda omogućeno je svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 putem brojeva telefona 011/3608-498, 011/3609-399, 011/2662-717 ili ličnim dolaskom na Polikliniku VMA.

Cena lekarskog pregleda razlikuje se na osnovu iskustva i staža, to jest da li je u pitanju pregled lekara specijaliste, doktora nauka, primarijusa ili profesora određene medicinske grane, a kompletan cenovnik usluga objavljen je na sajtu Vojnomedicinske akademije, navodi se u saopštenju VMA.

Zbog velikog interesovanja za ovaj vid lečenja u VMA nastavljena je praksa pružanja zdravstvenih usluga tokom dopunskog rada čime se pored održavanja konkurentnosti VMA na tržištu, obezbeđuje dostupnost zdravstvenih usluga većem broju građana, a bez opterećenja fondova za zdravstveno osiguranje. Građani naše republike, ali i republika u okruženju pa i stranci, bili su i pre pauze izazvane pandemijom koronavirusa korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike VMA po komercijalnim uslovima.

Ostvareni prihod iz dopunskog rada VMA biće iskorišćen za adekvatnu nadoknadu svim zdravstvenim radnicima angažovanim u poslepodnevnim časovima, pokrivanje troškova održavanja, a ostalo će biti usmereno na nabavke medicinskih sredstava i dalje unapređenje medicinske opreme u ovoj vojnozdravstvenoj ustanovi.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR