Glas Javnosti

VLADIKA GRIGORIJE: Neka vas obasja svetlost i ozari radost praznika (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vladika dizeldorfski i cele Nemačke Grigorije čestitao je Božić svim pripadnicima katoličke i protestantske veroispovesti, ali i pravoslavnoj braći koja slave na današnji dan.

Vladika je svoju čestitku uputio na Instagramu profilu,a pratiocima je poručio "da vas obasja svetlost i ozari radost današnjeg praznika".
„Poštovani narode, dragi prijatelji svi vi koji slavite Božić. Čestitam našoj braći, pravoslavnim Rumunima, Bugarima, Grcima i svima onima u svetu koji slave Božić. Srećan Božić i Hristos se rodi. Sa istom ljubavlju čestitamo Božić katolicima I protestantima. Uopšte nije bitno da je li to datum po ovom ili onom kalendaru, bitno je da slavimo rođenje Hristovo“, poručio je Grigorije i dodao:

"Mogli bismo da kažemo da je iza nas jedna teška godina, ali isto tako koliko god da je teška, iza nje je bilo puno lepih utisaka. Treba da se sećamo jednako lepih i teških trenutaka. Iskustvo nam pomaže da imamo nadu ali ono što je važno jeste da treba da uživate u svakom trenutku svog života na najdublji mogući način, u miru i ljubavi. Mir Božji, Hristos rodi", poručio je vladika Grigorije. BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR