Glas Javnosti

VIRUS SE ŠIRI POPUT ŠUMSKOG POŽARA! Otkazani koncerti za doček srpske Nove godine

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije i skoro 14.000 novozareženih dnevno, pojedini gradovi otkazuju koncerte i proslave za doček srpske Nove godine.

Nakon rekordnog broja zaraženih kompanija "Beograd na vodi" odlučila je da u glavnom gradu odloži koncert Željka Joksimovića koji je planiran za 13.januar, piše Euronews Srbija. 

Zbog izrazito nepovoljne epidemiološke situacije, ranije najavljeni organizovani doček Nove godine na Gradskom trgu u Čačku je otkazan.

Za proslavu pravoslavne Nove godine bio je predviđen koncert folk pevačice Vesne Zmijanac, u organizaciji Grada Čačka i Doma kulture Čačak. Iz preventivnih razloga i u cilju zaštite zdravlja građana Čačka, organizatori su doneli odluku da ovaj događaj ne bude održan.

U NIšu je otkazan koncert pevačice Anđeline Vujović i njenog benda, koji je planiran za četvrtak, 13.januara 2022.godine, u organizaciji Gradske opštine Medijana, a povodom tradicionalnog obeležavanja Pravoslavne Nove godine. Termin održavanja koncerta, biće naknadno saopšten.

Program u Novom Sadu nije otkazan, ali su sadržaji redukovani. Organizatori dočeka godine u kojoj Novi Sad postaje Evropska prestonica kulture najavili su da će redukovati program i da će 60 odsto koncerata biti odloženo zbog ove situacije.

Iako je širenje virusa evidentno i mnogi gradovi su odlučili da ipak poslušaju savete Kriznog štaba, od dočeka se ne odustaje u Leskovcu, Novom Sadu, Prokuplju, Gračanici, kao i mnogim restoranima. 

BONUS VIDEO: Poznati astrolog otkriva:Nepoznata žena me je naterala da se bavim astrologijom














SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR