Glas Javnosti

VIDOVNJAK PROVALIO SRPSKU MAJKU! Ceca nije htela da sakrije Radovana Karadžića! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Isplivala istina o skrivanju i hapšenju Radovana Karadžića?!

Sonja Karadžić Jovičević, potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske, ćerka Radovana Karadžića, izjavila je da reditelj Goran Marković sprema film o njenom ocu, koji bi blatio Srbiju i državne službe što je podstaklo vidovnjaka Zlatka Šumadijskog da otkrije kome se prvi predsednik Republike Srpske obraćao za pomoć i ko je odbio da ga sakrije!

 

Sonja Karadžić Jovičević je na društvenoj mreži Tviter objavila da reditelj Goran Marković, koji je ranije pozivao na krvoproliće i nasilnu smenu vlasti na ulicama Srbije, sprema film o Radovanu Karadžiću, alijas doktor Dabiću, o tome kako ga je navodno čuvala BIA, davala mu dokumente, dovodila „ženske“... Ona je novi film poznatog reditelja nazvala „smrdljivom drugosrbijanštinom“ i iznela vulgarne uvrede na račun reditelja:

- Znate onu slinu, Gorana Markovića, ko fol reditelja? E, taj hoće da snimi film o Radovanu - dr Dabiću kojeg je kao čuvala BIA, dala mu dokumente, privodila ženske… Smrdo, oni su ga uhapsili i isporučili. Tu smrdljivu drugosbijanštinu zabij tamo gde ti se konektuju dečkići - napisala je Radovanova ćerka na Tviteru.  

Njena objava je navela vidovnjaka i astrologa Zlatka Šumadijskog poznatijeg kao Kosmajski vilenjak da otkrije kako je upoznao Radovana Karadžića, ko mu je pritekao u pomoć i zašto mu je poznata folk diva okrenula leđa!

-Doktor Dabić se kratko vreme skrivao u stanu jedne moje klijentkinje Nene koja živi u Italiji. Ona na Novom Beogradu ima dva stana i neke lokale u tržnom centru. Nena je izuzetno bogata žena, Srpkinja je, udata za Italijana, a rodom je iz Mladenovca - kaže za Glas javnosti Zlatko šumadisjki i prepričava kako je došlo do spoja psihijatra i vidovnjaka.

 

-Radovana je dolazio kod mene sa nekim bradatim i kosmatim čovekom, sa dugom, sedom kosom i dugom belom bradom. Zajedno smo se dosetili da on postane doktor Dabić! Kad je dolazio kod mene u Mladenovac, dr Dabić je bio sav uglađen, sa punđicom.  Apsolutno se nije skrivao, jer smo došli na genijalnu ideju da zameni identitet i da preuzme ulogu kontroverznog ezoteriste. To je upalilo i odlično je funkcionisalo - seća se naš sagovornik.

-Radovan je prvo stupio u kontakt sa ljudima koji se bave sličnim poslovima kao  ja. Jednom se najavio sa svojim prijateljem i došao kod mene. Kada je prvi put došao već je imao izgled dr Dabića i izuzetno ga je zanimao ezoterizam i okultizam. Kada sam mu otvorio karte i pogledao prvi put, izašle su karte tajnosti, što je ukazivalo da se radi o osobi koja je ili s druge strane zakona ili se skriva. On je kao iskusni psihijatar procenio da sam je patriota i onda mi je rekao celu istinu, pa smo zajedno razrađivali strategiju da se što manje krije, jer će ga tako teže naći - navodi Zlatko Šumadijski i otkriva da je tražio pomoć od mnogih da ga sakriju.

- Kada smo provalili da je dr Dabić razotkriven i kada smo shvatili da ga prate, Radovan je išao kod mnogih, pa čak i kod Cece Ražnatović u kuću. Međutim, Ceca je tada odbila da ga sakrije u svojoj vili, jer je i sama bila pod istragom zbog sumnje da je umešana u nelegalnu prodaju fudbalera. Kasnije je procesuirana zbog toga, a na kraju je postigla nagodbu sa tužilaštvom. Tada je govorila: „E, samo mi još Radovan fali u životu! Ne smem da ga sakrijem u kući ni zbog dece ni zbog javnosti. I sama sam u ludilu sa ovima što me proganjaju i što me razapinju po medijima. Kada je dr Dabić otišao kod nje, da je pita da ga sakrije u kući, odmah ga je poznala, znala je da je to Radovan - otkriva vidovnjak i kaže da je dr Dabić posle toga nastavio da se kreće uz oprez.

- Dolazio je još par puta kod mene. Ja sam ga ostavljao u svojoj kući i izlazio preko dvorišta do kapije. Tada sam viđao isti crni džip, parkiran na istom mestu i dvojicu nepoznatih ljudi ispred kapije. Znao sam da su to agenti bezbednosnih službi - ističe Zlatko Šumadijski i navodi da je od Radovana dobio na poklon dve slike za uspomenu.

-Reč je o reprodukcijama Kosovka devojka i Seoba Srba. Te dve slike nemaju nikakvu materijalnu vrednost, ali za mene imaju neprocenjivo značenje – kaže na kraju Zlatko Šumadijski i navodi da mu je žao što susrete sa Radovanom nije ovekovečio, ali da slike dobijene od njega i dan danas dodrži na zidu.

 

BONUS VIDEO: MIKI PANJKOVIĆ OCENJUJE FRIZURE SRPSKIH DIVA - NOVOGODIŠNJE IZDANJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Ex faca u 01.01.2022 11:39:24 h
     0 

Majka je jedna a ova sve radi iz interesa. Sa takvom srpskom majkom bi rado imao incest