Glas Javnosti

VETROVITO I OBLAČNO UZ PAD TEMPERATURE: Kišobrani neophodni i naredne sedmice

Društvo
Autor: Glas javnosti

Danas vetrovito i još hladnije nego u subotu. Na severu pre podne pretežno sunčano, posle podne umereno oblačno. U ostalom delu umereno do potpuno oblačno, a kiša se očekuje u istočnim, južnim i centralnim krajevima. Vetar umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni.

Oblaci koji stižu sa Mediterana slabu kišu doneće južnije od Save i Dunava, a planinama iznad 1000 metara nadmorske visine i pokoju pahulju.


Ujutru od 2 do 8 stepeni, najviša dnevna od samo 7 na jugoistoku do 13 na severu zemlje.

U Beogradu vetrovito i hladno. Zubato sunce zagrejaće vazduh do 12 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno i hladno za ovo doba godine, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 5, a najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša dnevna od 8 do 14 stepeni.

U sredu promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, u većem delu suvo, a samo na jugu i jugozapadu mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, piše RTS.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR