Glas Javnosti

Zlatni retriver slomljen jer je pokidao svoju igračku: Da vam srce pukne (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Njegova patnja je maltene nepodnošljiva

Snimak na društvenim mrežama na kojem zlatni retriver "plače" nad pocepanom igračkom slomio je srca ljudi širom interneta. Dirljivi video, koji je pregledan više od 2,5 miliona puta otkako je prvi put podeljen na TikToku 27. decembra, zabeležio je tugu zlatnog retrivera po imenu Elton nakon što je saznao da se njegova omiljena igračka raspala na dva dela.


"Danas smo čuli Eltona kako plače. Kada smo sišli, videli smo ga kako nosi svog slomljenog medu“, napisao je u svojoj objavi Eltonov vlasnik, koji stoji iza TikTok naloga @eltonthegoldenretriever.

Baš poput dece, većina pasa se vezuje za članove svoje porodice, stvari i igračke, a jedna igračka nadmašuje sve ostale i postaje njihov omiljeni posed.

Otkud ta vezanost za igračke

Prema istraživanju koje je sprovela kompanija za negu kućnih ljubimaca "Vag!", psi percipiraju igračke na isti način na koji vukovi doživljavaju plen.


"Sve se svodi na teksturu, oblik i veličinu . Psi više vole igračke koje imaju ili ukus hrane ili mogu da se pocepaju, a svaka specifična vrsta igračke određuje drugačiju reakciju od vašeg šteneta. Na primer, ako je vaše štene voli igračke koje ispuštaju zvukove, onda on jednostavno sledi svoj prirodno-rođeni instinkt za lovom“, navodi se na sajtu.

Komentari puni podrške i saosećanja

Otkako ga je post podeljen na društvenim mrežama, lajkovalo ga je preko 256.000 korisnika i komentarisan je više od 800 puta. Mnogi tiktokeri izrazili svoju tugu srce zbog dirljivog videa u odeljku za komentare.


"Molim vas, recite mi da ste ga popravili“, napisao je jedan korisnik a drugi je dodao: "Avvv, molim vas recite mi da je imao operaciju i da je ponovo ceo“.
"Ovo je najtužniji video koji sam ikada video. Jadni slatki Elton, nadam se da će moći da popravi svog plišanog ljubimca“, podelio je treći tiktoker.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR