Glas Javnosti

Tiktokerka Dorotea Despotović otkrila s kakvim osudama javnosti se suočavala

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dorotea je danas i sama majka i supruga, a kaže da se sa najgorim osudama javnosti susrela upravo kada je upoznala svog sadašnjeg muža Nikolu

Priča mlade Dorotee Despotović obišla je Srbiju - nju je majka ostavila u Zvečanskoj kada je imala samo 18 dana, ali njena sudbina nema tužan kraj!


Upravo suprotno, sa još nedovršena četiri meseca našla se u rukama svojih usvojitelja - bračnog para Despotović koji su joj pružili dom pun ljubavi!

Ali deca koja su usvojena nažalost izložena su negativnim komentarima okoline. 


Dorotea Despotović kaže da, dok je odrastala, nije slušala negativne komentare o sebi- zbog činjenice da je usvojena. 

Dorotea je danas i sama majka i supruga, a kaže da se sa najgorim osudama javnosti susrela upravo kada je upoznala svog sadašnjeg muža Nikolu. Tada je dobijala ekstremno neprijatne i grube poruke i to u trenutku dok je bila trudna.


"Kada sam upoznala muža, to se nikome nije dopadalo iz meni nepoznatih razloga, pa su ti ljudi pokušavali da pronađu način da me oteraju od njega ili njega od mene. Pričam o ljudima iz njegovog rodnog grada. S obzirom da za mene usvajanje nije tabu tema, prozivka ne može da me povredi, ali poruke koje su oni meni slali nisu bile normalne. Poruke su glasile poput: "Ti si kopile", "Ti nikada nećeš znati za pravu ljubav", "Tebe su roditelji ostavili", "Ti nisi poželjno dete", "Ti ne znaš za ljubav pa si našla drugima da uništavaš ljubav", ispričala je ona u novom snimku.


"Pošto si usvojena i ostavljena na rođenju, da li se plašiš da će dete imati tvoje poremećaje", "I da se udaš za momka kao što je Nikola uvek ćeš ostati kopile... I da mu rodiš decu, on ostaje doktorov sin, ti ostaješ kopile", još su neke od grubih, mučnih poruka koje je ova mlada žena dobijala. Kaže da nije dozvolila sebi da joj one sruše snove.


"Majka mi je milion puta rekla: "Ja tebe nisam rodila, ali ti si meni izašla iz srca. Mene ovakvi komenatri neće povrediti jer sam imala ljude koji su me naučili kako biti čovek. Meni je Nikola rekao da bi voleo da usvojimo jedno dete kada budemo malo stariji što me je oduševilo jer je to i moja velika želja. Želim da vam poručim da budete bolji ljudi, da poštujete i ne osuđujete druge. Nije strašno biti usvojen, nije strašno imati razvedene roditelje, strašno je kada imate roditelje koji odluče da vas ne vaspitaju i onda pišete to što pišete", zaključila je ova 22-godišnjakinja.

Glas javnosti/A03S






BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR