Glas Javnosti

OBJAVLJEN TREJLER ZA NAJISČEKIVANIJI FILM GODINE! Marvelovi anti-heroji u akciji

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nakon skoro šestogodišnje pauze, Marvelov omiljeni anti-heroj Deadpool vraća se na veliko platno, a ulogu ponovo tumači Rajan Rejnolds.

Marvel Entertainment razgalio je publiku prvim tizerom za nadolazeći film "Deadpool & Wolverine", koji je u prvih pet sati od objave privukao preko šest miliona pregleda.

Integracijom Deadpoola u Marvelov filmski univerzum (MCU), nakon što je Dizni 2019. godine stekao prava na likove iz Foksovog portfelja, uključujući X-Men i Deadpool, ovaj film obećava novo poglavlje za voljenog lika.


Tizer, koji počinje scenom Deadpoolove rođendanske proslave prekinute od strane Uprave za vremenske razlike, zadnje viđene u seriji "Loki", kratko prikazuje i Wolverine-a, kojeg igra Hju Džekmen.

Režiju novog filma potpisuje Šon Levi, poznat po radu na franšizi "Night at the Museum" i saradnji s Reynoldsom na filmovima "Free Guy" i "The Adam Project". Filmu doprinose talenti kao što su Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Entuzijazam fanova ne jenjava, a društvene mreže preplavljene su pozitivnim reakcijama i iščekivanjem.


"Nadam se da će ovaj film preokrenuti Marvelov trenutni trend", "Ne mogu da verujem koliko sam dugo čekao na novi Deadpool. Presrećan sam", "Ovo je film koji najviše iščekujem ove godine", "Nadam se da će ovaj film doneti novu energiju MCU" - samo su neki od komentara.

Film "Deadpool & Wolverine" zakazan je za premijeru 26. jula 2024. godine, obećavajući fanovima nezaboravnu avanturu.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR