Glas Javnosti

JELENA ĐOKOVIĆ O VASPITANJU DECE : Evo šta je otkrila o odnosu sa ćerkom Tarom!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Jelena Đoković često priča o roditeljstvu, prednostima, iskustvima, ali i izazovima sa kojima se suočila. u jednoj emisiji istakla je da ne smatra sebe savršenim roditeljem i da misli da će i njena deca imati traume.

akođe je napomenula da su Stefan i Tara potpuno drugačiji karakterno, a evo šta je otkrila o ćerki:

"Potpuno je drugačija. Kada sam bila trudna sa njom, stalno sam se sređivala. To je bio njen uticaj iznutra. Jednostavno je takva, a ima veliki uticaj i na tatu" – kaže supruga Nova Đokovića i otkriva da sa ćerkom upravo zbog njenog čvrstog karaktera ima često neslaganja, a onda kroz osmeh opisuje i situaciju koja se juče dogodila:



"Juče smo se posvađale pred spavanje, jer ona neće da ide u krevet kada joj 
kažem da idem da spava. Meni to ne prija, jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuče rolere po kući da vozi. U mojoj glavi je to nedopustivo da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla, ti nisi moja mama. Izađi iz kupatila. Pošto sam joj rekla da opere zube. Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ. Onda je bila jako ljuta na mene i između ostalog i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolela, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju. Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik. U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića, mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega."

Iako je mnogi smatraju blagom u roditeljstvu, Jelena smatra da to baš i nije tako:

"Ja sebe ne doživljavam kao blagu, već kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome. Onda ja verujem da je to više snaga, nego blagost, ali svako će reći svoje – zaključila je Jelena Đoković 

Glas javnosti/K1

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR