Glas Javnosti

STRAŠNA AFERA OBLJUBA U OBRENOVCU! ČITAOCI POTVRDILI PISANJE GLASA JAVNOSTI: Suzana se pojavila u Hitnoj pomoći uplakana, sa POVREDAMA koje joj je Grčić naneo!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Dvoje čitalaca Glasa javnosti potvrdilo je pisanje našeg Portala da je u Obrenovcu došlo do obljube!

Podsetimo, Glas javnosti je objavio da je moćnik Obrenovca Milorad Grčić napastvovao sekretaricu S. C. (19 godina) u sredu 25. januara u svom kabinetu, gde ju je obljubio.

Posle tog čina ona je otišla u Dom zdravlja da bi narednog dana podnela prijavu u Policijskoj stanici Obrenovac za napastvovanje, ekskluzivno je objavio Glas javnosti


Prvi čitalac je u mejlu napisao:
 
"Jako sam dirnuta tekstom koji ste objavili u vezi napastvovanja sekteretarice iz Opštine Obrenovac Suzane. A posebno mi je privukao pažnju tekst u vezi Gorana Ilića Inspektora.

Obrenovac je jako mali grad i sve zna upravo taj isti Goran Ilić je bio lično umešan i prilikom davanja izjave kada je uhapšen za polno uznemiravanje koleginica iz Tenta i Pro Tenta i uzimanja novca za radna mesta Vukašin Erić kome je Goran Ilić lično sastavljao izjavu koju će proslediti Tužilaštvu Obrenovac a u kojem radi Danijela Sinđelić inače ljubavnica Gorana Ilića za dobro obavljen posao Goran Ilić je nagrađen od Miće Grčić zaposlenjem sina u EPS.

To je u Obrenovcu sve postalo normalno jer prvi čovek do Gorana Ilića je Mile Mladenović Inspektor koji ima bezbroj krivičnih prijava od bivše supruge Nataše za nasilje u porodici. Da se osvrnem na početak priče. Dom zdravlja danima bruji o momentu kada se Suzana pojavila u Hitnoj pomoći uplakana i dezorjentisana sa povredama koje joj je Milorad naneo a što bi se reklo ništa čudno kada je i rođenog oca pretukao". 



Drugi čitalac je, takođe u mejlu, samo kratko napisao: "Razumite za strah koji imamo od pomenutih". 

Posle obljube Grčić je izvršio veliki pritisak na oca i oštećenu devojku "da sve zaborave", a to je uradio sa pozicije prvog čoveka SNS za Obrenovac.

Otac oštećene devojke je inače savetnik direktora u TENT Obrenovac

I sekretarica Suzana Crvenković je izgleda rešila - DA SVE "ZABORAVI", pa je redakciji Glasa javnosti poslala pismo-mejl koji prenosimo integralno: 

Poštovani, pošto sam ja jedina sekretarica koja radi u GO Obrenovac sa inicijalima koje ste Vi naveli u vezi netačnih i malicioznih objava u pojedinim medijima o navodnom "seksualnom uznemiravanju" sekretarice u opštini od strane Milorada Grčića izjavljujem da sam zaposlena kao sekretarica predsednika opštine Obrenovac od decembra meseca 2022. godine, a da gospodina Grčića poznajem od detinstva jer je i prijatelj mog oca.



Pre nekoliko dana se desila konfliktna poslovna situacija jer sam mimo protokola iz svojih zaduženja ušla u kabinet gospodina Grčića i obavestila ga o strankama koje zahtevaju prijem kod njega. Njegovu reakciju, grdnju i opomenu doživela sam emotivno jer sam nova u poslu, a imala sam i strah da nisam opravdala poverenje koje mi je ukazano.

Osim navedenog događaja sve ostale vesti joje su plasirali mediji i društvene mreže su LAŽNE, usmerene na senzacionalizam zbog značaja koji Milorad Grčić ima kao politička ličnost. istovremeno se nanosi ogromna šteta meni i mojoj porodici pa izjavljujem da ću biti primorana da tužim sve medije i pojedince ukoliko nastave sa lažnim objavama.

Suzana Crvenković

Redakcija Glasa javnosti dgovorila je Suzani Crvenković. 

Poštovana Suzana, 

Obaveštavamo Vas da su naši izvori, kako iz Vašeg okruženja, tako i iz Policijske uprave i vrha SNS stranačkih struktura u Obrenovcu pouzdani. 

Takođe Vas obaveštavamo da je sve što smo objavili, kao što i sami znate, apsolutno istinito odnosno tačno. Dobro poznato geslo Glasa javnosti je „MI NE ULEPŠAVAMO STVARNOST“ i uvek se trudimo da objektivno i istinito informišemo javnost.

Nesporno je da je sve iz našeg objavljenog teksta tačno i istinito, ali mi znamo takođe da ste vi bili prinuđeni da povučete datu izjavu u Policiji posle posete inspektora Vašoj kući, izaslanika Gorana Ilića šefa kriminalističke službe PS Obrenovac koji Vas je savetovao da smanjite gas, rečima: "Da li ste svesni šta radite?".
 


Mi razumemo da sve ide po onoj narodnoj „sila Boga ne moli, a Bog silu ne voli“. Suzana, naši izvori iz Obrenovca su nas obavestili da je egzistencija cele Vaše porodice direktno ugrožena od strane Milorada Grčića koji je inače prvi čovek SNS-a za Obrenovac, a još uvek ima veliki uticaj i u Elektroprivredi Srbije gde je inače vaš otac zaposlen, pa stoga i razumemo tekst iz Vašeg mejla koji ste nam uputili.

Od naših izvora iz Obrenovca smo saznali da je gospodin Grčić dobio celodnevno policijsko obezbeđenje, zbog kako kažu naši izvori čudnih okolnosti, a sve i dalje o trošku građana Srbije. Iako pismo koje ste nam uputili 28. januara u 14:31 časova ne odgovara istini i stvarnom činjeničnom stanju, i znamo da ste morali podleći pritisku radi očuvanja porodične egzistencije, te ga mi zbog objektivnog informisanja javnosti objavljujemo u celini. 

Poštovana Suzana, ponavljamo da razumemo Vaš postupak, ali znamo i način postupanja Milorada Grčića, počev od njegovog postupanja prema predsedniku sindikata EPS-a za šta prilažemo link u nastavku.












SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Stojko u 05.04.2023 10:40:40 h
     0 
Govedo!
od Op u 01.02.2023 20:00:31 h
     0 
Da vam se javim povodom mail-ova gde vam se javljaju prestravljeni gradjani sa informacijama. Prvo povrede itd su obicna laz,doznake iz doma zdravlja mozete imati na uvid,pogotovo to dezorjentisana ,jer se javila zbog hipoglikemije od koje boluje ali je sakrila. Detaljan izvestaj ima i to u vreme pre bilo kog odlaska u policiju. Drugo kada vec sa Facebook naloga njenog oca uzimate savetnik direktora napisite sta pise i u ostala 2 polja Otac 2 cerke je u svoj opis napisao ginekolog