Glas Javnosti

Neverovatno! Došao je iz Francuske u Loznicu i pronašao svog psa!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Početkom prošle godine, Remi i njegov ljubimac, Raika krenuli su iz Francuske biciklom na put po Evropi. Pošto su u Grčkoj Raiku napali drugi psi, izgubio joj se svaki trag, ali priča ima srećan kraj...

Remi Dargere iz okolone Liona došao je pre nekoliko dana u Loznicu da bi u prihvatilištu za pse preuzeo svoju ljubimicu Raiku!
Da, njegov izgubljeni pas "nekako je" dospeo čak do Loznice, a kako, kažu, ostaće tajna. 
Važno je da je sa ulice, gde su je
slučajno pronašli članovi lozničkih udruženja za brigu o psima.

Neuobičajen broj na njenom čipu podstakao je vlasnicu prihvatilišta da istražuje.
oglas na društvenim mrežama

- Automatski, kako sam otkucala njen broj čipa "izleteo je" oglas u kojem se ona traži, to je bila njena slika sa kačketom, sa svojim gazdom. Onda sam uzela da nazovem tog nekog potencijalnog gazdu i javio se Remi. Slali smo slike i tako dalje, shvatili da je to ona i on je odlučio da dođe po svog psa - objašnjava Danijela Vujanić iz Udruženja "Beba Alts" iz Loznice.
Presrećan Remi opisuje susret sa Raikom.


 
- Bili smo iznenađeni oboje kada smo se ugledali, ali mi je brzo prišla i poljubila me. Ne mogu da vam opišem ovaj osećaj. Nikada nisam izgubio nadu da ću je pronaći - priča Remi za rts.
Na putu po Evropi

- Tražio sam je po Grčkoj mesec dana i onda sam shvatio ako je živa, da nije tu, da mora biti negde dalje, zato sam postavio oglas na društvene mreže. Raika je za mene član porodice, a ne samo pas, tražio bih je dok sam živ - zaključuje Remi.

Izreka kaže: "Dokle god ima pasa na ovom svetu imamo razloga da verujemo u čuda“. U Remijevoj i Raikinoj priči čudo se zaista i desilo.

Glas javnosti R05S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR