Glas Javnosti

SANJALI STE POKOJNIKA: Ne dolaze u san tek tako - naježićete se ŠTA žele da vam PORUČE

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Sanjanje o preminuloj osobi koja vam je bila draga može biti duboko emotivno iskustvo, koje često ostavlja trajni utisak satima nakon što se probudimo

Ovakvi snovi mogu izazvati niz pitanja i osećanja, od tuge i nostalgije do osećaja utehe i mira. Ali, šta zapravo znači kada sanjate o voljenoj osobi koja više nije s nama?

Emocionalni odraz

Prvo i osnovno, važno je razumeti da su snovi često odraz naših misli, osećanja i iskustava. Sanjanje o preminuloj voljenoj osobi može biti način na koji naš um obrađuje gubitak i tugu. Takvi snovi mogu služiti kao sredstvo za suočavanje, omogućavajući nam da na neki način ponovno doživimo trenutke provedene s tom osobom i izrazimo emocije koje možda nismo u potpunosti obradili dok su bile budne.

Simbolično značenje

U mnogim kulturama i tradicijama, sanjanje o preminulima ima simboličko značenje. Tumačenjem snova se bavi oneiromancija koja datira još iz drevnog Vavilona, ali kod sanjanja mrtvaca-pokojnika u snu značenje se veoma razlikuje - od obične promjene vremena, žalosti što je neka osoba otišla i stvarnih pravih poruka koje vam pojavljivanje mrtvaca u snu donosi.

Vjeruje se da ukoliko osoba sanja preminulu osobu nakon što prođe period žaljenja onda će od nje da dobije neku pouku. Međutim, ukoliko se to desilo neposredno nakon smrti, tada nećete imati nikakvu pouku i san će vam uglavnom biti nejasan. Nekada se zna desiti da preminula osoba u snu ne progovara, ali i to je znak da su oni i dalje uz vas i da se o vama brinu.

Pokušavaju da kažu da je sve u redu

Često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do “druge strane”. Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pesmom na radiju.

Savljaju vam do znanja da vas podržavaju

Možete videti vaše voljene u snu kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

pixabay

foto: printscreen

Hoće da vam kažu da vas vole

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Upozoravaju vas

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete nikako da ignorišete.

Stalno ćute

Oni možda neće progovoriti u snu, možda će se samo nasmeati ili uraditi nešto bez ijedne reči. dajući vam do znanja da paze na vas.

Zanimljivo je da u našem narodu postoji verovanje da ako nas preminula osoba u snu pozove da pođemo s njom, ne bi trebalo da se odazivamo, jer je to veoma loš znak. Kada se probudite, tog istog dana idite do najbliže crkve i upalite sveću za pokoj duši.

Glas javnosti / E02S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR