Glas Javnosti

Milijarder traži mlade influensere za godinu dana života u raju na Karibima

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedan bogati i tajanstveni milijarder je iznenadio javnost svojom ponudom za stanare na svom rajskom ostrvu na Karibima.

Američki mediji su preneli ovu neobičnu priču koja već privlači pažnju javnosti. Ukoliko ste mladi, lepi i spremni da živite godinu dana u tropskom raju, ovaj milijarder će vam za to platiti 185 hiljada dolara. Oglas za ovaj "posao iz snova" objavila je agencija Fairfax i Kensington.

Par koji bude odabran će morati da preko društvenih mreža izveštava o luksuznom odmaralištu koje se tamo gradi, promovišući ekskluzivnu ponudu za bogate turiste koji se tamo očekuju. Takođe, moraće da prate napredak radova na ovom tajnom utočištu za negativce iz filmova o Jamesu Bondu i najluksuznijeg zamislivog hotela na planeti - tropskog Valhale. Ovo je ultimativna nagrada za sve influensere sveta, kažu iz agencije koja posao izdaje.


Foto:freepik

Iako se identitet ovog 
milijardera još uvek ne zna, poznato je da u blizini poseduje Ričard Branson i Lari Pejdž, suosnivač Gugla. Ovo ostrvo se nalazi pored Bransonovog ostrva Necker na istoj lokaciji. Za potencijalne kandidate za ovaj posao potrebno je da budu vešti u objavljivanju na društvenim mrežama, da imaju želju za avanturom, kao i neko iskustvo sa životom na luksuznim jahtama i vilama.

Posao počinje u januaru, a stanovnici ostrva će imati samo nedelju dana slobodno. Jednom godišnje će moći da posete porodice, a imaju i pravo na 25 dana godišnjeg odmora, ali samo na istom tom ostrvu. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoj Tik Tok video agenciji, a milijarder će navodno lično odabrati influensere. "I sam bih se prijavio da nemam posao", izjavio je šef agencije.

Ova neobična ponuda je zapalila društvene mreže i izazvala veliku pažnju javnosti. Da li je ovo zaista posao iz snova ili početak sočnog horor filma, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ovaj milijarder je uspeo da privuče pažnju javnosti i da izazove veliko interesovanje za svoje tajanstveno ostrvo na Karibima.

Glas javnosti B010S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR