Glas Javnosti

Medvedev: Zapad će pasti na KOLENA i moliti za prekid sukoba, njihov poraz je neizbežan

Svet
Autor: Glas javnosti

Medvedev je rekao da će svaka kontraofanziva iz Kijeva biti ugušena

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da će se zapadne vlasti promeniti, da će se njihove elite umoriti i da će moliti za pregovore i zamrzavanje sukoba u Ukrajini.

On je rekao da će svaka kontraofanziva iz Kijeva biti ugušena, a Rusija neće stati sve dok sadašnja ukrajinska država ne bude uništena do temelja.

„Rat vanzemaljaca pre ili kasnije postaje dosadan, skup i nebitan. Ali za nas je to tragedija koja uključuje naš narod. Ovo je egzistencijalni sukob. Rat za samoodržanje. Ili oni ili mi“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu, prenose Ria novosti.

On je rekao da smatra da je gubitak Zapada u Ukrajini neizbežan.

Foto:printscreen/tviter

„I neka njihovi lideri, koji su zaboravili na sopstvene građane, govore jedni drugima da će oružjem i novcem podržati stubove nezavisne Ukrajine koliko god treba. Oni će obučavati vojnike za kijevsku fabriku mesa, oni će obnoviti ruševine umiruće ekonomije Banderovog režima", naveo je Medvedev.

On je dodao da je ukrajinski sukob strani rat za zapadni svet, kao i da Rusija nema izbora – ili će uništiti neprijateljski politički režim u Kijevu ili će kolektivni Zapad na kraju rastrgnuti Moskvu.

"Zbog toga je jedini način potpuno odstranjivanje državne mašinerije neprijateljske zemlje i apsolutne garancije lojalnosti za budućnost", naglasio je Medvedev.

Te garancije, naveo je, mogu se dati samo kontrolom Rusije nad svime što se dešava i što će se dešavati na teritorijama "bivše banderovske države".


Glas javnosti/D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR