Glas Javnosti

Izraelska vojska zatvorila za javnost zonu u blizini granice sa Libanom

Svet
Autor: Glas javnosti

Izraelska vojska jutros je naredila civilima da se ne približavaju na udaljenost manju od četiri kilometra granici između Izraela i Libana.

 Izraelska vojska proglasila je danas zonu u blizini od četiri kilometara od granice sa Libanom zatvorenom za javnost i dodala da ciljano ometa GPS servis u toj oblasti, ali i na južnom frontu sa Gazom, u sklopu svojih operacija.

GPS ometanja mogu da utiču na funkcionisanje aplikacija, naveo je na društvenoj mreži Iks portparol izraelske vojske Danijel Hagari.

Izraelska vojska jutros je naredila civilima da se ne približavaju na udaljenost manju od četiri kilometra granici između Izraela i Libana, koja je na snazi od 2000. godine.


„Izraelske odbrambene snage (IDF) naglašavaju da je ulazak u to područje strogo zabranjen i traži od javnosti oprez i da se ne ulazi u to područje”, navodi se u saopštenju vojske, kako prenosi Tajms of Izrael.

Stanovništvu u zoni do dva kilometra od granice s Libanom naređeno je da ostanu blizu skloništa do daljeg.

To naređenje usledilo je posle napada libanske terorističke grupe Hezbolah i palestinskih militantnih frakcija na izraelsku teritoriju.




Glas javnosti/P02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR