Glas Javnosti

BIZARAN SLUČAJ U AMERICI: Dve žene dovezle mrtvu osobu do banke i uzele mu novac sa računa

Svet
Autor: Glas javnosti

Dve žene iz američke savezne države Ohajo optužene su da su dovezle telo preminulog 80-godišnjaka do banke kako bi mu ukrale pare sa njegovog računa, pre nego što su ostavile njegovo telo kod bolnice, preneo je AP.

Optužene su Karen Kasbom (63) i Lorin Bea Feralo (55) u Aštabuli, a stavlja im se na teret skrnavljenje leša i krađa od preminule osobe, navodi se u dokumentima opštinskog suda grada Aštabula.

Policija je saopštila da ih je neko pozvao u ponedeljak i da su dve žene ostavile telo kod bolnice u Aštabuli, ali se nisu predstavile, niti su rekle koga ostavljaju.


Nekoliko časova kasnije, jedna od njih je kontaktirala bolnicu tražeći informaciju o stanju muškarca, i saznala da se radi o Daglasu Lajmanu iz Aštabule.

Policija je navela da su njih dve, uz pomoć treće, neimenovane osobe, stavile Lejmana na prednje sedište automobila i odvele ga do banke gde su mu ukrale sa računa nepoznatu sumu novca.

Njegovo telo je stavljeno u sedište da bude vidljivo osoblju banke, kako bi one mogle da uđu i skinu novac sa računa, rekao je šef policije Robert Stel.

Policija je dodala da će nastaviti da istražuje slučaj, a moguće su još neke optužbe.

Mrtvozornik je saopštio da će autopsijom biti utvrđen uzrok Lajmanove smrti i da bi to moglo da potraje osam meseci.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR