Glas Javnosti

ZA UKIDANJE RIJALITIJA 43,6 ODSTO GRAĐANA SRBIJE: Savo Manojlović izneo REZULTATE - zna se i koliko je PROTIV LITIJUMA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Manojlović je istakao da su oni pre četiri godine podneli predlog zakona o ukidanju rijalitija i da on stoji u Skupštini.

Direktor za kampanje "Kreni-promeni" Savo Manojlović izjavio je da je 43,6 odsto ispitanika u istraživanju odgovorilo da rijaliti programe na televizijama s nacionalnim frekvencijama treba ukinuti, dok 28,1 odsto smatra da treba da budu strogo kontrolisani.


Istraživanje je sprovedeno telefonski od 8. do 17. juna, a učestvovalo je 1.219 ispitanika.

Manojlović je istakao da su oni pre četiri godine podneli predlog zakona o ukidanju rijalitija i da on stoji u Skupštini.

„Mi smo četiri godine upozoravali na nasilje koje se plasira preko nacionalnih frekvencija i dogodilo se nešto još gore“, rekao je Manojlović i poručio da rijaliti programima nije mesto na televizijama sa nacionalnom pokrivenošću.

On je dodao i da je urađeno istraživanje o iskopavanju litijuma i bora u Srbiji i istakao da 52,8 odsto smatra da ga treba zabraniti, 10,4 odsto da se može iskopavati uz poštovanje ekoloških standarda i 27,9 odsto da treba rudariti litijum i bor.

Manojlović je rekao da je vlast u Srbiji branila i rijaliti i projekat Rio Tinto i da predsednik republike svoju funkciju obavlja kao hobi, a istinski se bavi odbranom rijalitija i Rio Tinta koje pominje u svakom izlaganju.


Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR