Glas Javnosti

Predsednik Srbije poslao pismo Si Đinpingu o situaciji na Kosovu i Metohiji

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije ujedno i zahvalio Li Mingu na snažnoj i nedvosmislenoj reakciji Ministarstva spoljnih poslova njegove zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Kine Li Mingom kome je predao pismo upućeno predsedniku Kine Si Đipingu, povodom situacije na Kosovu i Metohiji, ali i ubrzanog razvoja bilateralnih odnosa dve zemlje.


"Odličan sastanak sa ambasadorom NR Kine Li Mingom. Uručio sam mu pismo koje sam, povodom situacije na Kosovu i Metohiji, ali i povodom ubrzanog razvoja naših bilateralnih odnosa, uputio predsedniku Siju", napisao je Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav.

Predsednik je naglasio da je ambasadoru zahvalio na snažnoj i nedvosmislenoj reakciji Ministarstva spoljnih poslova NR Kine povodom najnovijih neodgovornih poteza Prištine, jasno usmerenih protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.


"Takođe, uručio sam i čestitku predsedniku Siju povodom Lunarne nove godine, uz najbolje želje za napredak njegove zemlje i blagostanje bratskog kineskog naroda", zaključio je Vučić.


Glas javnosti/U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR