Glas Javnosti

Nestorović: Prostom anketom na pijaci utvrdilo bi se da ne postoje dve Srbije

Politika
Autor: Glas javnosti

Nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović ocenio je danas da i prostom anketom „na pijaci“ može da se dokaže da „ne postoje dve Srbije“.

„Postoji jedna Srbija i centar Beograda koji sebe smatra elitom, iako su im se roditelji deselili iz unutrašnjosti pre dvadesetak, tridesatak godina“, naveo je Nestorović u intervjuu za „Večernje novosti“.

Nestorović, čija lista je na izborima osvojila 13 mandata u Skupštini Srbije i šest u beogradskoj skupštini je rekao da se njegov život promenio nakon ulaska u Krizni štab tokom pandemije korona virusa i da je sada prepoznatljiv.

Upitan o lažnim profilima na društvenim mrežama, naveo je da ga to ne pogađa. 


„Upravo smo ugasili desetak lažnih profila, od kojih su neke vodili ljudi iz drugih političkih stranaka“, rekao je Nestorović.

On je ocenio da Rusija nikada ne bi bombardovala Srbiju, a izneo je i detaljan plan po pitanju Kosova i Metohije.

„Najpre bismo tražili poništenje Briselskog sporazuma, jer se ne primenjuje više od deset godina. Zatim bismo na Savetu bezbednosti i na Generalnoj skupštini UN tražili sprovođenje Rezolucije 1244. Tužili bismo NATO i neke njegove članice zbog formiranja takozvane vojske Kosova i rušenja Rezolucije 1244 koja izričito zabranjuje službe takozvanog Kosova na severu“, rekao je Nestorović.

Glas javnosti /D01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR