Glas Javnosti

Ministar informisanja i telekomunikacija građanima Srbije čestitao predstojeće praznike

Politika
Autor: Glas javnosti

Jovanović je istakao da će kroz predan rad i posvećenost Republika Srbija nastaviti izgradnju modernog društva baziranog na digitalizaciji, tehnološkom napretku, inovacijama i daljem razvoju informaciono-komunikacionih tehnologija

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Mihailo Jovanović, poželeo je svim građanima Republike Srbije srećne predstojeće praznike.

„Svim građankama i građanima Republike Srbije, u ime Ministarstva informisanja i telekomunikacija i u svoje lično ime, čestitam novogodišnje i božićne praznike. Neka Nova 2024. godina bude ispunjena 

ljubavlju, zdravljem, mirom i radošću. Želim svakom pojedincu da sledeća godina donese napredak, uspeh i prosperitet i da Republika Srbija ostvari još bolje rezultate na svim poljima”.


Jovanović je istakao da će kroz predan rad i posvećenost Republika Srbija nastaviti izgradnju modernog društva baziranog na digitalizaciji, tehnološkom napretku, inovacijama i daljem razvoju informaciono-komunikacionih tehnologija.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR