Glas Javnosti

Ruska vojska trebi ukrajinske vaške (EKSPLICITNE EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Još malo pa će Božić i red je da se ruski komandosi okupaju toplom vodom i promene donji veš a oficiri ogreju u pokretnoj sauni koju ruski narod zove – ruska banja.


IZVOR: Agencija Gamma imaž / Ruski vojnici se tuširaju

Posle banjanja u improvizovanim vojnim saunama, čiste gaće i čarape vrede više od milion rubalja ,
vrede više od svilenih gaća svetski poznatih šnajdera Dolče i Gabane, zajedno sa haremom ličnih
manekena. Da li je to moguće, pariska lepota u svili, vruć krevet a votka ladna... Da, moguće je.

 
IZVOR: Agencija Gamma imaž / Ruski vojnici se tuširaju

Vaške su ljubavnice i ljube strasno, a to se ne zaboravlja. Kako to vaške ljube? Ništa posebno al` na kraju vole i da grizu, krv da procuri. Mnogo su nastrane. E, zato je ruski vojnik na ratište dovukao rusku banju da prokuva krvožedne vaške. Stare gaće i čarape se kuvaju u vodenoj pari a višak pare se doturi do vojnog kupatila i – banja armija. Fotografije ilustruju realno stanje higijene na
ratištu. Blato, vaške, smrznute uši , sećanje na mlade neveste u Moskvi i, sve u svemu, život je
više od borbe. Daće Bog da se rat završi , da vojska preživi , noge i ruke na svom mestu , da se „ljubavna alatka“ vrati na stogove sena prvih uspeha, spremna za nove ljubavne podvige.


IZVOR: Agencija Gamma imaž / Ruski vojnici se tuširaju

To je sve za danas. Malo smo se šalili i posle dva dana na ratištu nije nam bilo do smeha. Sreću smo poželeli svima koi ostaju da se još malo biju sa vaškama Zelenskog a mi , hrabri novinari, željni
ekskluziva i finih slika „vatamo“ prvi helikopter pa nazad , u pozadinu, da svetu pričamo o surovosti rata, da kažemo kako se teško dolazi do kore hleba u blatu gde caruju vaške. Fotografije su ekskluziv francuske agencije GAMMA i pravljene su na delu frota u zoni odgovornosti 45-og puka „Spec-naza“ iz Kubinke, velike baze u blizini Moskve.

Tekst sročio Šone Ninin

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR