Glas Javnosti

DŽUBOKS PROTESTANT: Lazović malo protestuje, pa se onda bahati po luksuznim letovalištima, a odakle mu novci?

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Tokom praznika su se lideri dela opozicije i njihovi sledbenici  odmarali, ali i pripremali za nastavak protesta zbog toga što ih narod u  Srbiji ne podržava. Te pripreme su po svoj prilici sprovodili na različite načine.

Većina učesnika protesta je pripremala toplu  garderobu i termose za čaj, a pojedini i četkice za zube, kako bi sačuvali fizičko zdravlje dok se na ledenim beogradskim ulicama smrzavaju za  interese svojih miljenika. 

Samoproklamovana „heroina“ Marinika Tepić je osmišljavala „vatrene“  govore, kojim bi zagrejala svoje poklonike, ali i zahvalila im se za to što  svojim sredstvima, kako je naglasila bez plaćenog prevoza i ručka, dolaze  iz svih krajeva Srbije kako bi pomogli da se Dragan Đilas, ona i ekipa  okupljena oko njih vrate na vlast.


Sa druge strane, jedan od lidera protesta Radomir Lazović je odlučio da  svoj deo novca dobijenog od stranih mentora za organizaciju protesta, verovatno vođen upravo Marinikinim oštroumnim zapažanjem da neće  biti potrebe da ga troši na plaćanje prevoza, hrane i pića za ljude koje o  njihovom trošku, a u svom interesu dovodi na beogradske ulice, potroši na luksuzna praznična putovanja na više egzotičnih destinacija, prvo u  Dubai, a zatim u Tanzaniju i na Zanzibar, verovatno kako bi tamo  akumulirao toplotu i podigao imunitet pred nastavak protesta.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ekskluzivne lokacije

Međutim, taj Lazovićev postupak je izazvao oštre kritike njegovih  iskusnijih političkih saradnika, koji su mu jasno ukazali na to da će javno  bahaćenje i nerazumno trošenje novca uslediti tek kada budu došli na  vlast i preuzeli kontrolu nad državnim budžetom, dok sada kao opozicija u  javnosti moraju da stvaraju lažnu sliku skromnih, izmučenih i napaćenih  boraca za pravdu.


U tom kontekstu, Lazoviću je navodno i Savo Manojlović sugerisao da je u  aktuelnom periodu neophodno suzdržavanje i odricanje, te da će nakon  dolaska na vlast i po obračunu sa „istrošenim kadrovima“ koji su se u prethodnom periodu „napunili“ preko svake mere, mlade snage poput njih  dvojice i Dobrice Veselinovića „preuzeti kormilo“, a onda će moći da se  “opuste i uživaju”.

Dok je narodu u Srbiji dobro poznato kako su pomenuti „stari kadrovi“, u  prvom redu Dragan Đilas, Marinika Tepić i Miroslav Aleksić,  zloupotrebljavali svoje pozicije u vreme dok su bili na vlasti i nemilice  krali ogromne svote narodnog novca, evidentno je da je i „mlađa generacija“ spremna da nastavi njihovim putem, što jasno ilustruje i ovaj  postupak nestrpljivog novokomponovanog pripadnika “političkog džetseta” Radomira Lazovića

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Hans u 17.01.2024 21:48:43 h
     0 
Trio " Lakampanela" Burduŝ,Životić,Lepi Cane i Mica trofrtaljka. Oni bi da nas zabavljaju ?