Glas Javnosti

Bila jednom jedna velika država i zvala se – SSSR (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Mladi komsomolci su zaboravili da je pre 32 godine, 25. decembra u 19:35, spuštena zastava SSSR-a i da velika sila više ne postoji.

Stari boljševici su pomrli i sad ostade jedino večni predsednik komunističke partije Rusije Genadi Zjuganov da pati i oplakuje junake romana "Tihi Don".

Vladimira Lenjina i njegovu jalovicu Nadeždu Krupsku nema ni u ukrštenim rečima, ali se dosta dobro drže u Mauzoleju . Doći će dan da ga ruski narod izbaci iz kuće na Crvenom Trgu i zakopa u zemlju groblja Novodevičkog Manastira gde mu počiva brat Dimitrije.


IZVOR: Agencija Gamma / Poslednjih pet minuta Gorbačova u Kremlju

Hrvatskog komunistu Broza Tita i njegovu jalovicu Jovanku čeka ista sudbina jer učitelj Lenjin primerom govori da je učenje, učenje i samo učenje veština od Boga ukradena. Broz će u Kumrovec, a Jovanku šaljemo na groblje Lešće jer Hrvati ne ljube Ličane, a nema ni njihovu putovnicu pa, eto, sahraniće je srpske "žene u crnom" na čelu sa Sonjom Biserko na vrhu Višnjičke Banje.

Srpski monarhisti Draže Mihailovića mole grobare da je duboko sahrane da se ne povampiri i potraži voljenog Jožu, što bi bilo stvarno mnogo, čak i da Broz lično zamoli Svetog Petra da se makar još jedanput ujedine njihova mesa. Rusi neće Lenjina, a Srbi Broza. A šta bi Rusi i Srbi hteli?

Rusi neće Gorbačova i Raisu , Srbi neće Slobu i Miru i... pa naravno, Jošku i Joku.


IZVOR: Agencija Gamma / Zastava SSSR-a na Sverdlovskoj sali u Kremlju

Ruku na srce, naslednici Gorbija i Slobe nisu doneli sreću bratskim narodima. Beda i krađa, korupcija i veleizdaja, demagogija i "rijaliti girls", smrt fašizmu i sloboda abortusu.... "Ljudska prava" su iznad prava na život, prava na rad, obrazovanje, jednakost, pun želudac i dosta mleka za majke dojilje.

Dušmana je sve više, a nas sve manje. Manje Rusa u Sibiru, a više Srba ali u – Nemačkoj. Hail Hitler.... Nain! Hail her Milovan i frau Julijana, ljubičica bela iz Svilajnca. A sve je počelo od "Perestrojke Gorbačova". Mnogo "ljudskih Prava", a malo mesa za kobasice. Suve šunke su ekstra luksuz, a čvarci se čuvaju za kosmonaute kad, jednom  polete na Mars ili Mesec. Za decu i kosmonaute sve najbolje. Finu švarglu i "od groinika" čuvamo za opštinske činovnike i lekare opšte prakse i opšte korumpiranosti , ne daj Bože. Dao Bog ili ne dao, sa lekarima je bolje biti drug s` slaninom i rakijom , kao nekad sa seljačkimm popovima. Rusima je "perestrojka" došla do duvara, a Ukrajincima do – glave.

A tako je lepo počela otimačina dok je imalo šta da se otima a posle je zavladao "komunizam s` ljudskim licem" i eto im sad to lice al` bez muda. Srećom, desila se nova "perestrojka" i zove se – Putinka! Ruski narod veruje da će Putinka postati Staljinka i to će biti prava stvar. Kad čujete da Englezi zapevaju "Kaljinku" Putin će ih naterati da pevaju i "oči ćornie", a potpisnik ovog teksta će naručiti da mu Tom Džons peva, do jutra, samo jednu pesmu - Zelena trava doma - ruskog!


IZVOR: Agencija Gamma /  Poslednjih pet minuta komunističke zastave iznad Crvenog Trga

Šta će biti sa Srbima?

Ko bi ga znao. Duh Broza Tita, najvećeg sina naroda i narodnosti šeta Beogradom, od splava do splava i Beograda na Dedinju do Beograda na Sopotu. Nema više pesme Bore Spužića - Kvake, Cuneta, Tozovca, Zorana Gaića i Dragana Tokovića i da ne pričamo o Dragiši Nedoviću... Samo hrvatske, bratske kancone i pesme zavijače iz Šapca, a najviše Sarajeva. Srpska "dvojka" se čuje ponekad, u fabrikama "Folcvagen" ali samo na kraju meseca kad se dele švapske plate. Trećina veka s` početka ruske propasti je prošlo. Srbima fale dve godine pa da se odmerimo sa Moskvom. Daće Bog da srpski gasterbaiteri prežive pa proslave pola veka srpske propasti u fabrici "Folcvagen" u- Zaječaru!

Fotografije koje gledate su svetska ekskluziva fotoreportera agencije GAMMA iz Pariza .

1. Poslednjih 10 minuta Gorbačova u Kremlju
2. Zastave SSSR-a na Sverdlovskoj sali u Kremlju
3. Poslednjih 5 min komunističke zastave iznad Crvenog Trga

Sećanje po zlu ruske "perestrojke" zapisao Šone Ninin

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR