Glas Javnosti

Velika sramna krađa u selu Brekovo: Traktorom došli do kuće i ukralu pet metara drva za ogrev

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sela su sve praznija, pa i ne čudi da se neko osmeli da uđe u zabran i poseče šumu - kaže vlasnik kuće

Neverovatna krađa dogodila se u selu Brekovo nadomak Arilja, kada su za sada nepoznati počinioci prišli traktorom do kuće i ukrali pet metara drva koja su bila ispred.

Vlasnici kuće žive u gradu, ali svoje imanje u selu redovno i vrlo često obilaze, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno da se spasu lopova.


- Mesecima unazad dolazimo svakog vikenda u selo kako bi spremali ogrev za predstojeću zimu. Pošto nismo imali kako da ga preteramo do grada slagali smo ga ispred kuće. Kada smo došli imali smo šta i da vidimo, neko je prišao do samih vrata i sva drva odneo. Ovome se zaista nismo nadali - kaže za RINU vlasnik kuće čiji identitet je poznat redakciji.


On dodaje da se ranije dešavalo da im se ukrade i na divlje iseče po neko stablo iz šume, međutim da počinioci priđu do same kuće i oteraju drva koja su spremljena za ogrev, do sada se nikad nije desilo. Stoga je njihovo iznenađenje, ali i razočaranje veće.


- Sela su sve praznija, pa i ne čudi da se neko osmeli da uđe u zabran i poseče šumu, ali da su ljudi postali takvi da samo dođu i bez trunke griže savesti odvezu ono što je neko mesecima teškim radom skupljao, baš nas je razočaralo. Ako znamo da je jedan metar drva 70 evra, onda je jasna i njihova računica. Mada, zaboravljaju da čist obraz nema cenu, dodaju vlasnik kuće kom su ukrali drva - kaže on. 

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR