Glas Javnosti

UBILI DETE KAO PSA!!! U šta smo se to pretvorili?!?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nažalost najcrnje slutnje svih nas su se obistinile....Danka Ilić (2) pronađena je mrtva,zakopana đubretom na deponiji....

Gorak ukus u ustima i hiljade misli u glavi pri pomisli šta je to malo tek izleglo pile doživelo....Dvojica (ne znam kako da ih nazovem jer ljudi nikako nisu) starosti 50 god. su priznali da su udarili automobilom Danku.

Reč je o S.J. (50) iz sela Luka i D.D. (50) iz sela Zlot,D.D. je vozio automobil velikom brzinom i po dokazima istrage obojica su bili pod dejstvom alkohola.

Udarili su dete i umesto da joj na sve načine pomognu i olakšaju muke oni su je ubacili u automobil a onda odvezli dete na deponiju i zatrpali đubretom.... Potom su se vraćali nekoliko puta na deponiju,na mesto monstruoznog zločina kako bi proverili da li su lepo zatrpali jedno živo biće....nečije dete,nečiju sreću.... Srbija se podigla na noge u prethodnih 10 dana.policija,vatrogasci,dobrovoljci,neprospavane noći,nada,želja,tuga.... dok su monstrumi i zločinci sve znali,čak išli u potragom za detetom znajući da je više nema....



Osećaj koji imam ovog trenutka rečima ne može da se opiše,dogodi se čoveku da slučajno ubije životinju na ulici pa mu bude teško,vraćaju mu se "slike",pokuša bar nešto....Šta su ova dva odrona ljudska pokušala???

Jedino šta su pokušali i uradili je to da su pokušali da zaštite sebe,da pokušaju da pobegnu od odgovornosti ne mareći za jedan život,za jedno biće koje nije naučilo lepo ni hoda i koje nije naučilo ni šta je život,koje se neće radovati batinom osmehu i maminom,tatinom,bakinom,dekinom,tetkinom,ujkinom....poljupcu i zagrljaju.

Njeno će biti Carstvo Nebesko.
Spavaj anđele daleko od zla,daleko od svega odvratnog ovozemaljskog....neka ti je Večna Slava.....



gLAS JAVNOSTI

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR