Glas Javnosti

TUČA NA TEHNIČKOM PREGLEDU: Podignuta optužnica protiv pijanog nasilnika iz Smedereva

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon sprovedenog dokaznog postupka, Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv M.B. (42) iz Smedereva zbog nasilničkog ponašanja izvršenog na štetu D.U. (37) iz Smedereva.

Iz prikupljenih dokaza proizilazi da je okrivljeni pod dejstvom alkohola došao u servis za tehnički pregled vozila, gde je oštećeni zaposlen i počeo da ga vređa uputivši mu reči da je idiot, majmun i da će mu zavrnuti uši, a potom je zaposlen optećeni mu je zapretio da pomeri auto, pa kada je oštećeni seo u svoje vozilo da ga preparkira, okrivljeni je nastavno sa vređanjem i bezobzirnim ponašanjem rekavši mu „Jel hoćeš da ja uđem unutra, ovo je moj grad, moja ulica, imaš pet sekundi da pomerši auto, čekaću te svakog jutra“.

Potom je prišao vozilu oštećenog dok je on sedeo na vozačevom mestu i zatvorenom šakom polomno bočno staklo na vozilu, pa kroz polomljeno staklo rukom udarao oštećenog po glavi i vratu i pocepao mu majicu, te uvrtao ruku kojom je oštećeni držao volan, nanevši mu više lakih telesnih povreda. Nakon toga okrivljeni je skočno na haubu vozila, a potom i na krov, pa nogama polomno krovni prozor i razbio zadnje staklo vozila oštećenog.


Svojim ponašanjem okrivljeni M.B. značajnije je ugrozno spokojstvo kako oštećenog, tako i prisutnih građana, nanevši pritom i lake telesene povrede i materijalnu štetu na vozilu oštećenog.

Javni tužilac je predložno osudu na kaznu zatvora, uzimajući u obzir sve okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR