Glas Javnosti

PRVE SLIKE SA GROBLJA na kojem će počivati MAJKA IZ PAKLA SA SINOVIMA AROSOM (3) I EHOSOM (1) (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na groblje su upravo stigla dva mala bela kovčega i jedan boje drveta u kojem je Martina.   Kako saznajemo, njegovo telo još niko nije preuzeo iz mrtvačnice i ne znaju se pojedinosti u vezi sa njegovom sahranom.

Martina Petrović Suvajdžić (23), koja je sa suprugom Lavom (25) ubila sinove Arosa (3) i Ehosa (1) u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, a potom skočili u smrt sa solitera biće sahranjena danas u 14 sati zajedno sa mališanima u rodnom Bačkom Petrovcu.


Foto: Glas javnosti

Martinina će biti ispraćena na večni počinak na slovačkom groblju u Bačkom Petrovcu i to pod devojačkim prezimenom Kukučkova. Ovo ukazuje da njena porodica ne želi da ona posl esmrti ima išta zajedničko sa suprugom Lava jer je posle udaje za njega prekinula svaki kontakt sa majkom i ocem i nisu se čuli ni videli četiri godine.


Foto: Glas javnosti

Na groblje su upravo stigla dva mala bela kovčega i jedan boje drveta u kojem je Martina.  
Pogrebno preduzeće iz Bačkog Petrovca objavilo je zajedničku umrlicu majke i sinova. Na njoj piše samo Martinino ime, dok je umesto imena mališana navedeno samo „deca“.


Izjave Martininih poznanika i meštana Martininog Bačkog Petrovca potvrđuju da je Lav bio u sekti „Devet krugova satane“ i da je u nju uvukao i Martinu. Lav je bio muzički producent i radio je na albumima jednog novosadskog hevi metal benda. Ni Martina, ni Lav nisu imali društvene mreže, a komšije su rekle da su živeli u izolaciji i nisu komunicirali sa susedima.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR