Glas Javnosti

OVO JE PROFESOR IZ KOSOVSKE KAMENICE KOJI JE NAĐEN MRTAV: Telo bilo u susednom selu, na 300 metara od njegovog automobila, nestao na putu do frizera (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Profesor srednje Medicinske škole Ivica Jovanović (54), koji je nestao tokom jučerašnjeg dana kada je krenuo kod frizera, pronađen je mrtav, danas posle 16 časova.

Vest da je profesor Medicinske škole u Ropotovu, kod Kosovske Kamenice pronađen mrtav potvrdila je predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić, za "Kosovo onlajn".

Danas je najpre u susednom selu pronađen njegov automobil. Ubrzo posle toga, nađeno je i njegovo telo. Uviđaj je u toku.

Kako je "Blic" pisao, Jovanović je nestao juče, oko 15 časova, kada je krenuo kod frizera. Porodica je krenula u potragu, pošto se nije vratio kući, dok mu je i telefon poslednji put bio dostupan oko 23 časa.Ivica Jovanović
foto: facebook 

"Telo je pronađeno na 300m od njegovog automobila"

Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 sata od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili danas sat vremena pre nego što je pronađeno telo.

- Upravo mi je javljeno da je pronađeno telo Ivice Jovanovića koji je nestao juče oko 15 sati. U potragu se danas nakon 24 sati uključila i Kosovska policija , a njegovo telo pronađeno je na 300 metara od mesta gde je pronađen njegov auto - rekla je predsednica opštine, Tanja Aksić i dodala da ne zna više detalja.

Ivica Jovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR