Glas Javnosti

OČEVICI PADA DEVOJKE U HOLU FAKULTETA : "Pretpostavlja se da se samo naslonila i nekako oklizlula. U ŽIVOTU NISMO VIDELI TOLIKO KRVI"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojka (22) pala je sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, a studenti koji su videli tragičan događaj navode " da je nesrećan slučaj.

 Studenti su bili tu, čekali da počne predavanje, u blizini je stepenište i samo je pretpostavka da se naslonila i nekako okliznula. U životu nismo videli toliko krvi, odmah smo zvali Hitnu i rečeno nam je da je ne pomeramo, oni su brzo stigli - rekao je  jedan od svedoka pada.

Kako javlja reporter  sa lica mesta, deo gde se dogodio pad i dalje je ograđen, a policija je prisutna u tom delu fakulteta.

Zaposleni sa kojima smo razgovarali vidno su uznemireni zbog svega što se dogodilo, iako nisu prisustvovali trenutku pada. Navode da se za sada nagađa kako je devojka pala, ali je pretpostavka da se okliznula kod ograde.

Osim nje u tom trenutku na licu mesta je bilo dosta studenata jer su čekali da uđu na predavanja.

Uviđaj je obavljen, a kako nezvanično saznajemo, u pitanju je nesrećan slučaj.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros u 8.59 sati kada je devojka pala između stepeništa.

- Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja hitno prevezena u komatoznom stanju u UC na renimaciju -  kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.

Glas javnosti / B02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR