Glas Javnosti

NOVOSADSKI FAKULTET SE OGLASIO NAKON NESREĆE: Otkriveni novi detalji o devojci koja je pala sa 4 metra u holu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojka (22) koja je pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros kada je devojka (22) pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova.

Njihovo saopštenje, prenosimo u celosti:

- Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P.

Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu - navode oni.

Podsetimo, devojka (22) koja je pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, dovezena je u bolnicu sa teškim telesnim povredama, a lekari se svim silama bore za njen život.

Kako smo ranije pisali, studenti koji su videli tragičan događaj tvrde da nikada u životu nisu videli toliko krvi.

- Studenti su bili tu, čekali da počne predavanje, u blizini je stepenište i samo je pretpostavka da se naslonila i nekako okliznula. U životu nismo videli toliko krvi, odmah smo zvali Hitnu i rečeno nam je da je ne pomeramo, oni su brzo stigli - rekao je jedan od svedoka pada.

Kako javlja reporter sa lica mesta, deo gde se dogodio pad i dalje je ograđen, a policija je prisutna u tom delu fakulteta.

Zaposleni sa kojima smo razgovarali vidno su uznemireni zbog svega što se dogodilo, iako nisu prisustvovali trenutku pada.

Osim nje u tom trenutku na licu mesta je bilo dosta studenata jer su čekali da uđu na predavanja.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR