Glas Javnosti

HAPŠENJE U PRIBOJU: Policija uhapsila dve osobe zbog posedovanja droge

Hronika
Autor: Glas javnosti

I dalje nije poznato zašto je troje ljudi uhapšeno u ugostiteljskom objektu

Dva muškarca i jedna ženska osoba uhapšeni su danas u centru Priboja u jednom ugostiteljskom objektu, a takođe u tom mestu slobode je lišen i tridesetpetogodišnji muškarac iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Hapšenje u Proboju se, prema rečima svedoka, odigralo kao na filmu, a zasad nije poznato zašto su tri osobe lišene slobode.


Prema nezvaničnim infomacijama, uhapšeni su M. V. i P. S, dok indetitet treće osobe nije poznat.

- Sve se odigralo kao na filmu. Policajci su upali i izveli tri osobe koje su zajedno sedele za stolom - kaže jedan od očevidaca.

Povodom tog slučaja MUP se još nije zvanično oglasio, stoga je nepoznato zbog čega je izvršena ova akcija, kao i da li su uhapšeni nakon izvođenja iz ugostiteljskog objekta pušteni na slobodu.

Kod muškarca pronađen kokain

Kod tridesetpetogodišnjaka, koji je takođe uhapšen u Priboju, pronađena je kesica sa praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain.


- Policija je na teritoriji Priboja, u "golfu" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla kesicu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain i tablete za koje nije imao lekarski izveštaj - potvrđeno je za RINU u Policijskoj upravi Prijepolje.

Takođe, testiranjem je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zbog čega je zadržan do 12 sati i protiv njega će biti podneta i odgovarajuća prekršajna prijava.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR