Glas Javnosti

DETALJI UŽASA U KREMNOJ: Devojka pokušala da spase mladića sa kojim je planirala brak, PA OBOJE STRADALI!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Velika tragedija pogodila je selo Kremana kod Užica. Naime, Uroš Đ. (29) se tuširao kada ga je udarila struja u vikendici u selu Kremna kod Užica, njegova devojka J. J. (30) je ušla u kupatilo pokušavajući da ga spase, ali su oboje nastradali.

Meštani Požege, odakle su dvoje mladih, otkrili su i detalje  ove tragedije.

-Uroš se ceo dan u utorak nije javljao majci na telefon. Ona je zatim pozvala rođaka iz Kremne, koji je zatim ušao u kuću. Na podu tuš kabine on je zatekao tela dvoje stradalih. Žena je bila odevena, što sugeriše da je pokušavala da spase Uroša - kažu meštani za Novosti.

Kuća koju su stradali koristili za odmor, vlasništvo je Uroševe familije sa majčine strane. Reč je o novoj vikendici u izgradnji, nedovršenoj.

-Uroša sam povemeno sretao u selu, dolazio je ovde iz Požege gde živi, a celo selo je u šoku - objašnjava Dejan Čulić, ovdašnji poštar i komšija Uroševe familije sa majčine strane iz zaseoka Dugi Do.

Par iz Požege u Kremnoj je provodio vikend i praznik. Kako saznaju beogradski mediji, dvoje mladih je dugo bilo u vezi i planirali su brak, a nisu ni slutili da će im ovaj odmor biti i poslednji.

Odmah po prijavi, policija i hitna pomoć došli su na lice mesta, ali su medicinari mogli samo da konstatuju smrt dvoje mladih ljudi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR