Glas Javnosti

VANDALIZAM U CENTRU BEOGRADA: Majci maloletne dece razlupali automobil - "JEDVA JE SKUPILA NOVAC DA KUPI AUTO"(FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Majci dvoje maloletne dece, koja je jedva skupila novac da kupi auto...", navodi se ispod fotografije vandalizma koji se navodno dogodio danas na Zelenom vencu, u Beogradu.

Naime, kako se vidi na fotografiji podeljenoj na Instagram stranici "serbialive_beograd", nepoznata osoba je razlupala automobil marke "fijat punto", a kako se navodi ispod fotografije — vozilo pripada jednoj majci.

- Zeleni venac kod pijace... Evo šta se radi majci dvoje maloletne dece, koja je jedva skupila novac da kupi auto, da bi mogla da funkcioniše po bezbednom gradu, prelepo. Neko je polupao šoferke, jer mu je dosadno. Ovakve stvari prolaze nekažnjeno - napisano je ispod fotografija štete.

Trenutno nije potvrđeno da li je incident prijavljen policiji, kao ni šta je prethodilo ovakvom vandalizmu, dok su se komentari građana složili kakav epilog treba da sledi.

"Prijavite zločin", "Gospođo, ako niste u mogućnosti da sanirate štetu, javite mi se", "Kakvih poganih ljudi ima", "Vandalizam je posebno izražen ovih dana", "Hajde da skupimo novac za novu šoferku", samo su neki od komentara.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR