Glas Javnosti

Virtuelni sajam zapošljavanja 30. novembra

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Najlakša prijava.

Prijave za virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a uz podršku GIZ-a, otvorene su za sve zainteresovane građane.


Sajam se održava u četvrtak, 30. novembra, od 10 do 16 časova, a građani će moći da mu pristupe jednostavnom registracijom na veb-platformi koja je otvorena do početka trajanja sajma.

Zainteresovani će imati priliku da se upoznaju kakve su mogućnosti za zaposlenje prema nivou kvalifikacija i radnom iskustvu. Mogu da učestvuju svi nezaposleni, bez obzira na to da li se nalaze na evidenciji NZS.

Registracija je veoma laka, bez potrebe instaliranja bilo kakvog dodatnog softvera, a zainteresovani se mogu registrovati i uključiti onlajn sa bilo kog uređaja, mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar.

Link za registraciju kao i video-uputstvo se mogu naći na sajtu Nacionalne službe.

Osim mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz 70 kompanija koje će biti prisutne na platformi kroz čet opciju, klikom na štand sa nazivom kompanije, oni koji traže posao moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove i slično.

Glas javnost/B10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR